Nederland     Inloggen  /   Account aanmaken   /  
Valuta:
 
Schoenen Online
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending
Het internationale verschepen wordt afgehandeld door de International Transport Company, meestal, het verzenden naar de VS nodig 10-12 werkdagen, Frankrijk 10-15 werkdagen, Australië 10-12 werkdagen Canada 10-15 werkdagen en Spanje 10-15 werkdagen. Als u dringende verzendbehoeften neem dan contact met ons op via e-mail. Of kies uw favoriete snelste express.
Uw bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.
De meeste internationale zendingen worden verzonden via DHL vooral in de detailhandel, terwijl het voor de groothandel, neem dan nu contact met ons op.
Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met EMS uitdrukken op lange termijn, de scheepvaart orde en leveren aan uw deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten zal worden bereikt.
Alle pakketten zullen worden verzonden binnen een andere doos!
TERUGSTUURBELEID
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee en 15% retourkosten. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
Alle geretourneerde goederen dienen om het verzendadres te worden verstuurd we e-mailen u nadat u ons feedback te krijgen hier!
uitwisselingen
Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen. Terugkoppeling nu! Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.
U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
Bestellings-annulering
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we alle bestellingen na het plaatsen van bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 6-8 uur, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer worden behandeld.
Uw ipadres is: 54.145.16.43     korting loopschoenen , nike schoenen heren , new balance schoenen dames , adidas herenschoenen , asics sneaker , discounted brooks